Kvacksalveriet på Länsstyrelsens djurskydd!

Vi har åtskilliga exempel på amatörmässiga bedömningar av djurskyddshandläggare. Dessa har i ett flertal fall uttalat sig om direkt veterinärmedicinska åkommor utan att veta det minsta vad de pratar om. Ansvarsnämnden för djurens hälso- och sjukvård har bland annat riktat allvarlig kritik mot länsveterinär i Stockholms länsstyrelse för uttalande som bara kliniskt verksam veterinär kan uttala sig om.

Vi har ett tiotal fall där Länsstyrelsens inkompetenta handläggare och länsveterinärer har blivit tillrättavisade av kunnigare legitimerade veterinärer som dömt ut deras bedömningsförmåga. Trots detta har Länsstyrelsen genomfört stölder av djur och ljugit om påstått djurlidande trots att de blivit motbevisade. Domare och nämndemän är okunniga om veterinärmedicin. De har ett utredningsansvar de inte tillämpar! De är därmed indragna i kriminaliteten.

Slutligen har vi ett antal korrupta kliniskt verksamma veterinärer som jobbar för länsstyrelsen. De fälls nu den ena efter den andra för osanna intygande i ansvarsnämnden! 

Länsstyrelsen för nu krig mot kliniskt verksamma veterinärer också och hotar att ta deras legitimationer. De har gjort så mot två veterinärer som stått upp för djurägare!

Det är fullt krig nu och Länsstyrelsen kommer falla på sina lögner!

SANNINGEN VINNER ALLTID TILL SLUT!

LÄNSSTYRELSENS KRIMINELLA DJURSKYDD KOMMER ATT FALLA!

Länsstyrelsens handläggare är inte berättigade att leka veterinärer!

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-och-lagar/dokument/kommittedirektiv/behorighet-m.m.-inom-djursjukvarden_grb190

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x