Länsstyrelsen i Skåne orsakade grovt djurplågeri!

Länsstyrelsens djurskyddsenhet i Skåne transporterade medvetet högdräktiga kor till slakt. Fem döda foster föll ut vid slakten på Scans slakteri. Det hela är liktydigt med grovt djurplågeri och ska eftersom det skett med uppsåt dömas med fängelsestraff för den/de i tjänsten ansvariga handläggare/chefer.

Trots att de gått ett år har hela händelsen tystats ner av myndigheter och statskontrollerad media. Vi vet alltså inte vilket straff som utdömts eller om något straff överhuvudtaget utdömts mot Länsstyrelsen i Skåne. Dåvarande ansvarige enhetschefen Henriette Bonde Nordström erkände aldrig lagbrott. Hon jobbar nu inte kvar på myndigheten.

https://www.foodmonitor.se/index.php/9101-uppgifter-laensstyrelsen-skane-salde-hoegdraektiga-djur-till-hkscan-som-sedan-transporterades-fem-stora-foster-foell-ut-under-slakt

 Länsstyrelsens djurplågeri!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Icke satanist
2 days ago

Det är skandal! Mördare styr och jobbar på Länstyrelsen i Skåne, Bara kallblodiga mördare kan plåga djur på det viset. Mördare ska sitta i fängelse!!!
Myndighet som plågar djur med uppsåt och regering som stödjer den myndigheten. Vilket land gör så? Land med diktatur där myndigheter tillåts att plåga båda djur och människor med uppsåt.
Det är tortyr!! Straff borde vara livstid fängelse!!

Susanne Rosén
1 day ago

Är mitt upp i ett fall.
Den lilla människan har inget att säga till om.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x