28-nätverket och korruptionen mellan länsstyrelser!

På Livsmedelsverkets hemsida heter det:

”Det finns ett antal nätverk mellan länsstyrelserna inom olika verksamhetsområden, som syftar till att samordna och likrikta bedömningar och arbetssätt, utbyta erfarenheter och ringa in problemområden. Bland dem kan nämnas Nätverket för djurskydd och veterinära frågor, även kallat 28-nätverket.”

Allmänheten har ytterst lite insyn vad som avhandlas här. Sannolikt dryftas strategier hur de ska bli av med småskalig djurhållning och trilskande djurägare för att uppfylla agenda 2030. 

Att det inte handlar om djurskydd är ju helt uppenbart. Detta är bara en täckmantel och listig strategi för att dölja den verkliga avsikten – utrotning av djur och djurägare!Genom denna korruption kan lagbrott på en myndighet backas upp av andra myndigheter som ingår i nätverk. Ingen oberoende granskning sker. Därför kan övergrepp och tortyr passera obemärkt förbi.

Länsstyrelsen döljer sina avsikter!

https://www.livsmedelsverket.se/foretagande-regler-kontroll/sa-kontrolleras-ditt-foretag/nkp-webben/samordning-och-samarbete-i-livsmedelskedjan/samarbete-mellan-myndigheter

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x