Angiverier – brottsligt och kallas ”falsk tillvitelse”

Djurskyddsenheterna på länsstyrelserna utnyttjar och uppmanar till angiverier från allmänheten. Då kan de låtsas rättfärdiga sin existens och de kan skapa nya djurskyddsärenden.


Allmänheten i sin tur passar på att utnyttja systemet vid dålig grannsämja, skrämma och skada någon mm. Detta är brottsligt och kallas ”falsk tillvitelse”.
Det går inte att skydda sig mot angiverier eftersom dessa ska bevisas inklusive bevis på uppsåt. Länsstyrelserna sekretessbelägger också anmälarnas identiteter.
Anmälningarna utnyttjas av länsstyrelsen till att knäcka skötsamma djurägare som aldrig får rätt pga haveriet på förvaltningsrätterna.
Därför ökar angiverierna och sprider sig.


Sammantaget är det ett haveri på hela rättssystemet och skadar hela samhällsstrukturen djupt och sannolikt irreparabelt. Den mellanmänskliga tilliten är bortblåst! Detta är slutet på demokratin!


Från lagtext:

Falsk tillvitelse föreligger om någon, i annat fall än som avses i 6 § (dvs falskangivelse), hos åklagare, Polismyndigheten eller annan myndighet sanningslöst tillvitar någon annan en brottslig gärning, påstår besvärande omständighet eller förnekar friande eller mildrande omständighet.


Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x