Dags att kontrollera kontrollanterna!

Djurskyddshandläggare och länsveterinärer har fått härja fritt i sina förföljelser och lagbrott mot djurägare. I ett tiotal fall har trakasserierna renderat i självmord hos djurägare och brott mot de grundlagsskyddade mänskliga rättigheterna sker regelbundet, systematiskt och selektivt. Något fungerande tjänstemannaansvar som det regeringsbärande moderata samlingspartiet gick till val på har ännu inte nämnts med ett ord trots beslut. Därför måste vi, Folket se till att KONTROLLERA KONTROLLANTERNA!

Ingen annan lär göra det eftersom Regering och myndighetschefer aktivt deltar i korruption och jäv. De gör allt för att dölja sanningen.

Alla lagbrott ska polisanmälas och när det nått hundratalet anmälningar kan polisen inte längre slingra sig undan. Det går inte att förtiga sanningen hur mycket som helst.

Svenska Folket kräver att brottslingarna på Länsstyrelsen ställs till svars nu och döms!

Ingen av dessa ska kunna komma undan.

Dags att kontrollera kontrollanterna på Länsstyrelsen!

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
6 months ago

Tyvärr kommer de undan. Efter gjorda polisanmälningar läggs de anmälningarna ner direkt. Jag kan även berätta om mina undersökningar som visaar att en del kontrollanter som lämnat sina visitkort anger delvis falska namn på sina kort. Med det vill jag säga att de ljuger och missleder genom att skriva falska namn på sina kort av rädslan. De vet väl vad de gör. Och det har inget med skyddat identitet att göra.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x