De oskyldiga djuren i Länsstyrelsens klor!

De som drabbas allra värst av Länsstyrelsens djurstölder och övergrepp är förstås djuren.

De förstår inte vad som händer när handläggare kommer och tar dem ut famnen på deras familj eller, ifall de är kor eller får, föser in dem på främmande bilflak med transport mot okänt mål.

Detta om något är djurplågeri, och det bedrivs av Länsstyrelsens ökända 
djurskyddsenhet!
Nu i juletid är de extra ondskefulla och aktiva!

I Länsstyrelsens klor!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
5 months ago

Forskningen har redan visat att till exempel hundar kan få enorm separations depression och separations ångest. Så JA.länsstyrelsen djurplågar djur på riktigt och skadar djurs mentala hälsa som är lika mycket viktigt som fysik hälsa är.

Pierre Backman
4 months ago

Jag kan vittna om denna onska. Aldrig någonsin kunde jag tro att tjänstemän kunde vara notoriska löngnare lämna vilseledande uppgifter och till och med göra sig skyldiga till urkundsförfalskning. För att underminera min äganderätt. Och försöka bevisa någon form av skenägande.2 polisanmälningar har avisats med rådet att ring tjuvarna och fråga hur tjuvgodset mår. Jag la på luren. Det här är frågan om organiserad brottslighet av länstyrelsen ,polisen, hund förvarings företag och korrupta veterinärer. Förvaltningsrätten saknar viljan, och befogenheten dömma dessa brott. Rättvisa är ointresant,brutala,
Empatilösa,maktmissbrukare, dessutom med tolkningsföreträde som förvandlar lögn till sanning.
Dessutom har dom satt i system att växlen ständigt låter dig vänta länge för att sedan säga att personen gått för dagen väntas tillbaka ondsdag nästa vecka. Likt små barn påstår dom något och springer sen och gömmer sig. Detta infantila beteende är inte vad man kan förvänta sig av en svensk
myndighet. Min hund har varit inburad i 44 dygn. Hon har aldrig varit ensam mer än 3 tim, i sitt liv. Mitt hjärta brister när jag tänker på hur rädd,orolig och övergiven hon känner sig. En normal person behandlar inte människor och djur så här. Jag kan undra om landshövdingen i sitt fina resident känner till vilka psykopater hon ansvarar för.
Pierre i Helsingborg.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x