Den dolda agendan hos länsstyrelsen!

Kontroll övermedborgarna!

Så kan man sammanfatta mycket av den dolda agenda som myndigheterna använder sig av. När det gäller djurskyddet så döljer man med dimridåer om hur synd det är om de stackars djuren som är slavar under människan. Som förevändning används att man i djurens sak gör kontrollbesök och stjäl djur som ogrundat påstås lida!

Därefter kväver man all verksamhet med saltade fakturor och ogrundade djurförbud.

Makten att göra detta är total eftersom djurägare är rättslösa i det korrupta rättssystemet där Statens högsta ledning är drivande.

Hela systemet är demokrati på låtsas!

Systemdiktaturen är värre än i något annat diktatoriskt land.

Självständiga självförsörjande stolta medborgare är det värsta denna nomenklatura vet och därför sker dessa övergrepp och denna tortyr!

Kontroll över medborgarna!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
1 month ago

Det är vetenskapligt bevisat att Sverige är en sekt. Svensk forskare forskade i ca 10 och bevisat att myndigheterna följer alla regler som styr vilken sekt som helst. Allt görs för att ha stor kontroll över medborgare. Tyvärr fryste vetenskapsrådet ut den forskaren för att hon publicerade sanningen. Ni kan kolla på hennes video med berättelse och bevis på youtube, om dem inte borttagna av korrumperade råttor. Fanns exakt två år sedan iaf.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x