Den dolda extremismen på Länsstyrelsen!

Vi har sett att en rad inflytelserika lobbyister och organisationer fått komma till tals inför uppbyggandet av jordbruksverkets föreskrifter och nuvarande djurskyddslag. Rättssäkerhet, kunskap och oväld har fått stå tillbaka för ren aktivism. Tyckande har tagit över objektivitet och realism. 

I själva verket råder hos dessa aktivister ett underförstått förakt för djur och  djurhållning. De tycker så synd om djuren och de nedvärderar därmed djurens behov av mänsklig symbios som kontakt och varuproducenter. Djurhållare betraktas som objekt. De föraktar också tidigare historiska utveckling och välstånd som var beroende av djurhållning. 

Detta tyckande utan kunskap har lett till Länsstyrelsens förfall och kommande sammanbrott. Lägg ner djurskyddsenheten NU!

Den tjänar inget syfte!

Den utgör en fara för djur och människor!

Lär av andra länder!

Extremism styr Länsstyrelsen!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Icke satanist
3 days ago

Verkligen, har aldrig träffat en på riktigt kunnig och utbildad djurskyddshandläggare. Elaka losers som har kommit till makt att kunna hämnas med människor.
Parasiter som har aldrig läst forskning eller vetenskapliga artiklar om djur och människor. Djurägare är inte objekt, de är människor som borde ha mänskliga rättigheter i det här landet precis som djurägare i andra länder som bryr sig verkligen om djur och djurägare.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x