Den självutnämnde bödeln!

Se Torsten Jakobsson, länsveterinär på Länsstyrelsen i Jönköping som själv registrerade sig namnet Carnifex (latin bödel) på Skatteverket. Datum 24 sept 2021.

Sätt detta i sitt sammanhang i inslaget nedan hur han som representant för länsstyrelsen förnedrar bönder som framför saklig kritik om tjänstemännens bristande utbildning.

Denne psykopat ljuger tittarna rakt i ansiktet när han påstår att flera har lång akademisk utbildning. Sanningen är att i Sverige till skillnad från andra länder finns ingen ackreditering för djurskyddshandläggare. Det finns inte heller några krav på ansvar men de har en oändlig makt!

De flesta av dem har bevisligen via framlagda CV:n endast kortare utbildningar utan praktisk erfarenhet av lantbruk med djur!

Denne Torsten Bödeln Jakobsson kommer få stå till svars för att i åratal uppviglat mot skötsamma djurägare och han har dragit en skam över Länsstyrelser och Jordbruksverk.

Han kommer att stå till svars för de lagbrott han begått!

Han har helt åsidosatt portalparagrafen i djurskyddslagen att djuren ska ha det bra. Istället njuter han i sin grandiosa självbild av att diskrimera och förfölja djurägare och djur.

Sanningen har kommit ifatt honom NU!

Carnifex – en ulv i fårakläder!

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/lansstyrelsen-om-bondkritiken-det-ar-naturligtvis-inte-sant

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x