Djurskyddsenhetens taktik som ska stoppas!

Djurskyddshandläggarna på länsstyrelserna väljer ut sina kontrollobjekt selektivt. Äldre och ensamma har svårt att försvara sig. De som säger emot gör länsstyrelsen allt för att knäcka.

Tacksamma offer är också de som blivit utsatta för anonyma anmälningar. Där samarbetar man gärna med anmälarna som kan bedriva spaning. Anmälarna slipper då egna kontroller och kan köpa sig frihet.

Redan från början läggs en plan om utradering av personen ifråga med djuromhändertaganden, djurförbud och straffavgifter på miljonbelopp.

Processen får gärna dra ut på tiden så att offret kan mjölkas på pengar och knäckas totalt. Det finns exempel på processer som pågått i decennier.

Länsstyrelsen är som en parasit som långsamt dödar sitt offer. Kontrollrapporter skrivs som medvetet är utformade i en mängd olika stycken som ska åtgärdas på mycket kort tid. Sedan kommer nya kontroller och krav. De gamla kontrolleras inte ens. Djurvälfärd är ointressant. Den är bara som en floskel som de använder sig av.

Till slut står djurägaren utfattig utan hem och djur och med enorma betalningskrav. Många har då redan drabbats av stroke, hjärtinfarkt och depressioner. Vissa har tagit livet av sig.

Denna tortyrliknande verksamhet måste allmänheten ta till sig eftersom det eskalerar. Görs ingenting så kommer ALLA drabbas. Därför måste vi 

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp NU!

Hem och djur måste skyddas mot blodiga attacker från länsstyrelsen!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x