Djurskyddshandläggare ljuger inför rättsväsendet!

Vi har nu allt fler bevis på hur enskilda handläggare ljuger inför rättsväsendet.

Allt fler inspelningar, ljudupptagningar, övervakningskameror och vittnesmål från professionella utövare kan påvisa att så sker.

Handläggare har all anledning att erkänna brott istället för att slingra sig från fakta och sanning!

Länsstyrelsen kan inte gå förbi sanningen!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
5 months ago

Det är inte roligt att upptäcka i rapporen efter kontrollen påhittade ord som ”jag har sagt” till kontrollanter. Totalt lögnare utan dåligt samvete skriver sina påhittade lögner att kunna smutskasta djurägare. Handläggare skäms inte även att ljuga om att ”djurägare var hemma” vid kontrollen! Jag var på jobbet!! Hade jag inte fått samtal från en vittne då hade jag aldrig vetat att handläggare trängde sig in i min bostad och rånade mig, dvs tagit mina hundar! Handläggare Ljög även om vilken tid kontrollen genomfördes. I rapporten står att kontrollen genomfördes kl12.00. LÖGN. Jag var hemma under lunchrast dvs mellan kl.12.00-13.00 och rastade mina hundar. Enlig vittne bröt sig länstyrelsen in i min bostad ca kl.14.00. Lögnare, tjuvar, mördare är länsstyrelsens handläggare dvs.
Skrev i sitt beslut att min hund avliden men har inget bevis på det dvs kunde inte visa upp någon dokument där finns bevis av veterinär att hunden är avliden. Polisanmälda, polisärene skapad. Korrumperade vidareförsäljare av renrasiga hundar verkar de även vara. Brinn i helvete med sina lögner.

Angela
5 months ago

Nu ska jag installera cameror i hela bostad. Vid nästa inbrott ska jag lägga video på sociala medier i hela europa på hur länsstyrelsen bryter sig hemligt som tjuvar in med hjälp av svensk polis som i verkligheten borde inte medverka i inbrottet. ALLT SKA SPELAS IN OCH LÄGGAS IN PÅ SOCIALA MEDIA så att folk i sverige och andra europeiska länder vet hur korrupta myndigheterna i sverige är så att dem kan bryta sig i ett hem hemligt och råna en som tjuvar gör.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x