Djurskyddsskandalerna på länsstyrelserna!

Skandalerna duggar tätt nu inom det svenska djurskyddet. Otaliga har rapporterna varit om grova övergrepp mot djurägare och djur där djuren plågats svårt under transporter och uppstallningsplatser. I många fall genomförs avlivning bara för att djur inte går att överlåta eller sälja!

Svenska djurskyddet har dessutom en av Europas mest lägsta kvaliteter i avsaknad av ackrediterade djurskyddshandläggare och därutöver är rättssäkerheten i en europeisk bottennivå då man tillåter olaga intrång och att överklaganden sker i fel domstolsinstanser.

Allra värst blir det dock när myndigheternas djurskydd direkt leder till grovt djurplågeri.

Nyligen fraktade Länsstyrelsen i Skåne högdräktiga kor till slakt. I ett annat ärende dömdes för djurplågeri en av SLU:s chefer inom ”SLU-Centrum för djurvälfärd ”som utbildar djurskyddshandläggare”. Samma chef har dessutom tidigare varit t.f. avdelningschef på Jordbruksverket.

Ingenting av detta får du läsa i Statskontrollerad media. Alla skandaler tystas medvetet ner så att inte det blir opposition mot det de själva kallar ”Världens bästa djurskydd”.

Sanningen om det havererade svenska djurskyddet sipprar dock ut över hela Europa. Det går aldrig att stoppa sanningen!

Länsstyrelsen borde erkänna sina misstag och rätta till dem och sitt nedsvärtade anseende.

Istället skjuter de budbärarna och visselblåsarna. Ett helt vansinnigt sätt att resonera som för dem än djupare ner i avgrunden!

Skandalen på Skånes länsstyrelse!

Uppgifter: Länsstyrelsen Skåne sålde högdräktiga djur till HKScan som sedan transporterades – fem stora foster föll ut under slakt

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
5 months ago

Mördare är de.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x