En tyst och likgiltig allmänhet bidrar till Länsstyrelsens Övergrepp mot djurägare!

Naiviteten och tron på den goda Staten är utbredd i Sverige. Många medborgare kan helt inte ta till sig fakta om att det sker med uppsåt grova övergrepp mot medborgare i landet Sverige och i synnerhet mot djurägare utövat av aktivister på Djurskyddsenheterna. Det är först när medborgarna personligen själva drabbas som erfarenheten kommer som en chock. Vi är många som lägger fram fakta, vittnesmål, inspelningar, bevis men det är fascinerande vilken makt myndigheter, politiker och statligt finansierade medier har över landet och dess befolkning.
Man kan likna Sverige vid totalitär stat där Staten inte behöver utöva allmän terror (ännu) för att tygla sin befolkning. Djurägare och företagare tyglas däremot, speciellt om de bjuder motstånd. Staten skaffar sig kontrollen över lantbrukarna, djurägarna, matproduktionen och dess framställning. Ingen får bli självförsörjande. Man tar till budskap som att ”kor förstör klimatet”, ”människan stjäl kalvarnas mjölk”, ”tamdjuren är slavar under människan” med mera som metoder i syftet att kuva djurägarna och hjärntvätta befolkningen. Anonyma angiverier uppmuntras för att visa hur djurägarna bedriver djurplågeri och tjänstemännen slutför tillintetgörelsen av djurägarnas livsverk. Flera har drivits in i döden eller svår sjukdom och stress!
Länsstyrelsernas övergrepp blir allt grövre. Nya på utbildning hjärntvättade tjänstemän fortsätter i äldres fotspår. De rättsliga myndigheterna låter sig korrumperas.
Man undrar hur djupt rötan i Staten Sverige ska gå innan befolkningen vaknar och gör uppror på riktigt!
Här perspektiv och bakgrund till totalitära stater.
https://www.levandehistoria.se/perspektiv-bakgrunden-till-handelserna-i-sovjet-kina-och-kambodja/totalitarismteorin
STOPPA
LÄNSSTYRELSENS
ÖVERGREPP

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x