Förnedrande åsikter hos länsstyrelse och djurskyddspolis!

Läs dessa uttalanden som framförs av avdelningschef Jenny Larsson vid Gävleborgs länsstyrelse och Lena Jacobsson förundersökningsledare vid djurskyddspolisen i Stockholm.

Lena skriver:

– Det är endast i ett fåtal fall där någon uppsåtligen skadar djur. I de allra flesta fall beror det på helt andra omständigheter: psykisk ohälsa, livskris och så vidare. Det är ofta en tragisk bild som kommer fram när man tittar närmare, säger Lena Jacobsson, förundersökningsledare på djurskyddspolisen.

Att företrädare för myndigheter bryter mot oskuldspresumtionen om allas likhet inför lagen enligt europaparlamentets- och rådets direktiv (EU) 2016/343 är ytterst allvarligt. Att uttala sig så diskriminerande i media är också liktydigt med hets mot folkgrupp. Så ruttet har det svenska djurskyddet utvecklats att chefer och ledare förnedrar medborgare och medmänniskor. Det finns ingen vetenskaplig dokumentation de hänvisar till heller.

I verkligheten finns istället oräkneligt antal fall av dokumenterade och bevisade rättsövergrepp mot välmående djurägare till välskötta djur där djurskyddshandläggare ljuger öppet i kontrollrapporter och inför Förvaltningsrätt.

Frågan är om det inte dessa personer på djurskyddet  lider av psykisk ohälsa, livskris och så vidare och att detta går ut över landets djurägare som de belägger med djurförbud som ett resultat av deras egna personliga problem.

Se deras uttalande här:

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/de-har-djur-trots-forbud-100-personer-pakomna-forra-aret

Myndighetsdiskriminering av djurägare!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x