Haveriet för globalism och lantbruk!

Docent och Jur.dr. Gunilla Edelstam tar som gästskribent i ”Det goda samhället” upp frågan om den låga självförsörjningsgraden i landet samt Riksdagens och Regeringens närmast religiösa tro på den globala marknaden.

”Regering och Riksdag har gjort landet beroende av global fri handel. Men det finns ingen garanti för att den fria handeln och varuflödena alltid fungerar som man vill. Grunden för den svenska staten måste istället vara att vi är självförsörjande och kan klara oss vid stora kriser. Allt handlar om beredskap och där ingår även försvar och skydd av samhällskritiska system”.  

Utöver det som Gunilla Edelstam tar upp kan tilläggas länsstyrelsernas pågående utrotning av småskalig djurhållning. Allt mer kött och mejeriprodukter måste importeras för att täcka landets behov. Därför är det dags att lägga ner djurskyddet vid länsstyrelserna eftersom deras verksamhet helt gått överstyr. Det finns snart inga djur kvar att kontrollera. De som inte lagts ner av länsstyrelsen kommer själva av rädsla lägga ner. Svenska folket måste sätta stopp för Statens vansinniga politik. Mattillförseln är hotad!

Globalism leder till svält!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x