Hur myndigheter som Länsstyrelserna kan tysta ner yttrandefriheten!

Yttrandefriheten finns bara när det passar in i Statens åsikter och det rådande konsensustänkandet på svenska myndigheter, i statskontrollerad media och i Regeringen.
Kritik mot dessa anses inte rumsrent utan städas effektivt undan och tystas ner.

Här har vi ett exempel (det finns många andra).

https://www.atl.nu/lrf-sta-upp-mot-myndigheterna

ATL klandras av Staten för detta inlägg för att Länsstyrelsen inte klarar en debatt utan måste tysta sina kritiker. Den korrupta PON, Pressens Opinionsnämnd fäller ATL-tidningen. Observera att PO (Pressombudsmannen, senare Mediaombudsmannen) och PON utses av det Socialdemokratiska partiet via Regeringen. Det är likadant med de flesta poster på Myndigheter i den Totalitära Svenska Staten. PO är egentligen till för att allmänheten ska kunna kritisera – men här utnyttjar alltså myndigheterna PO i egen sak för att verka mot folket som de egentligen ska representera, om det vore demokrati.

Bakgrunden här är att Länsstyrelsen Skåne gör allt för att tysta ner hur en mjölkbonde hängde sig i sin lada direkt utlöst av ett föreläggande om djurhållningen som djurskyddsenheten på Länsstyrelsen Skåne åstadkommit.

Länsstyrelsen gör här ALLT för att tysta ner sin brottsliga verksamhet. Ingenting får komma ut till allmänheten. Därför tystas även ATL-tidningen ner!

Hela systemet är korrumperat och genomruttet.

Därför måste FOLKET nu KASTA UT LÄNSSTYRELSEN!

https://www.journalisten.se/nyheter/atl-klandras-otillrackligt-genmale

Länsstyrelserna tystar ner yttrandefriheten!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x