Hur når man en hjärntvättad befolkning?

Svenska folket är marinerat i Statens utlagda åsikter om djurhållning. Den går ut på att alla djurägare är potentiella djurplågare men att tack vare Staten och ”världens bästa djurskydd” så har alla tamdjur det bra i Sverige till skillnad från många andra länder där djur plågas svårt.
Att sanningen som vanligt är en helt annan tystar man ner på effektivaste sätt. Att djur och djurägare plågas av myndigheter och att regelrätta övergrepp sker systematiskt får absolut inte visas upp. Att det i slutänden skadar myndigheterna själva verkar de inte förstå. Ingen statlig svensk media undersöker fakta objektivt. Myndigheterna granskar bara sig själva. Agendor och aktivism råder. Alltför många svenskar tror förvånande nog på propagandan från myndigheterna.
Hur ska man nå ut?
Man kan dra paralleller från världsläget. CNN News beskriver de sätt man försöker nå de hjärntvättade ryska medborgarna om Ukrainakriget förbi den ryska åsiktskorridoren. Med personliga kontakter, de sociala medier som är öppna och telefon till vanliga medborgare, muséer och institutioner sprider man där budskap från mun till mun. Det är inte alltid lätt men artikeln beskriver framgångsrika möjligheter.
Vi har samma möjligheter i Sverige! Budskapet att Länsstyrelsernas djurskyddsenheter begår lagbrott och övergrepp måste nå ut till dem som låter sig trollbindas av Statlig media. Med information i alla sammanhang och på alla platser där det är möjligt både lokalt och på distans ska ämnet tas upp sakligt och med förslag på konstruktiv lösning hur man kan göra det bra, alltså inget gnäll. Allting  går och när ”stenen fått fart rullar den sig av sig självt”! Detta skulle kunna vara ett av många sätt att nå förändring.

https://www.cnn.com/2022/04/02/europe/cold-calling-ukraine-russia-iron-curtain-intl-hnk-dst/index.html

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x