Ilskan mot Länsstyrelsens djurskydd!

För varje övergrepp och lagbrott som Länsstyrelsens djurskyddsenhet begår så växer ilskan bland djurägare och medborgare. Det är som om Länsstyrelsen inte fattar att det får konsekvenser om man utrotar djurägare. I Stockholms läns norra delar finns ett stort motstånd hos cirka 50-70% av befolkningen på landsbygden och bland många av dem ett rent hat mot länsstyrelsen. 

Länsstyrelsen betraktar djurägare som objekt och klarar inte av att kommunicera ens.

Det har gått för långt nu! Tilliten är för alltid förstörd och det finns bara ett sätt som är rätt och det är att lägga ner all verksamhet!

Ni är brända för evigt ni på Länsstyrelsen!

Ge upp NU!

Länsstyrelsen äga ej tillträde!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pierre Backman
4 months ago

Jag har personligen drabbats av dom. Och skrivit till deras högste chef , angående deras ”rättighetsbaserade myndighetsutövning”. Sida upp o sida ner av kvalificerat skitsnack. Varje stolt och fri människa vet när överheten trampar en på tårna, det behövs inga paragrafer eller definitioner. Behandla andra som du själv vill bli behandlad .En mening är allt som behövs för normala människor.
Hur så många personer med samma känslostörningqr kan samlas på en enhet av länsstyrelsen är en gåta. Att möta denna myndighet i en rättegång är lika rättvist som en hockeymatch där det ena laget får spela utan klubbor, och domaren har somnat.
Pierre i Helsingborg.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x