Joakim Johansson, enhetschef på djurskyddsenheten uppmanar till angiveri!

Tanken med lex Maja, lagen som infördes 2019 för att sjukvårdspersonal skulle kunna bryta sekretess om övergivna djur, var att djur skulle kunna få hjälp ifall dess ägare inte kunnat sköta djur på grund av sjukdom.

Denne Joakim Johansson som är en f. d polis och inte har något som helst utbildning av djur avslöjar här lagens egentliga syfte: att ange djurägare och anklaga dem för påstådd vanvård. Han medvetet diskriminerar och förnedrar oftast äldre människor där katter och hundar ofta är deras enda vänner. Det kan gälla i högsta grad välmående och välskötta djur men där Länsstyrelsen hittar på fel som inte finns eller att det påstås vara en uppenbar risk att de kan komma att lida skada om de inte ”omhändertas”.

När djuren hamnar i Länsstyrelsens klor överlåts de, säljs eller avlivas!

De lämnas ALDRIG tillbaka. Den f.d. Djurägaren får betala uppstallning och avlivning. Länsstyrelsen tar INGET ansvar för sitt handlande och tar INGEN hänsyn till djurägarens rättigheter.

Då det ofta rör människor som inte kan försvara sig på grund av sjukdom och ålder är det hela extra vidrigt. Att ge sig på gamla och svaga som snabbt får livet förkortat i sjukdom och död när deras tillit till samhället förintats tycks inte bekymra Joakim Johansson som gör allt för att tysta ner övergrepp och som själv personligen ljuger i Förvaltningsrätten i enskilda fall!

Så rutten är djurskyddsenheten i Stockholms län.

Joakim Johansson, enhetschef som straffar skötsamma djurägare.
Så mycket skada Joakim Johansson har orsakat.
Sanningen måste ta ut sin rätt!

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp!

https://www.tv4.se/klipp/va/11977752/ny-djurskyddslag-nu-far-vardpersonal-bryta-sekretess-for-att-avsloja-vanvard-av-djur?utm_source=tv4.se&utm_medium=shared_link&utm_campaign=

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x