Korruptionen i Hundstallets verksamhet!

Korruptionen i Hundstallets verksamhet!
Förutom att Hundstallet stod utan verksamhetsavtal efter 8 april 2020 då alltså verksamheten bedrevs illegalt har det hela tiden med den Nya djurskyddslagen från 2018 förelegat en jävssituation mellan länsstyrelsen och Hundstallet AB. Ömsesidigt har de vinstintresse av att Länsstyrelsen levererar så många hundar som möjligt till sin samarbetspartner Hundstallet AB som i sin tur kan håva in försäljningsvinster på de stulna hundarna som de tidigare ägarna får betala uppstallningskostnader för med saltade fakturor. Hundstallet i sin tur kan visa upp fina rashundar för allmänheten som påstås ha varit vanvårdade. Förutom vinsterna håvar Hundstallet in stora gåvor från allmänheten i form av rent tiggeri.
Hundstallet har nyligen anmälts för vanvård pga burstorlek. Trots detta och omsättningen på 500 hundar per år har Länsstyrelsen på  7 år aldrig kontrollerat djurskyddet där.
Har man inte avtal med Länsstyrelsen som till exempel  Norrtälje kattcenter trakasseras man istället med förbud till ruinens brant. Vissa som Hundstallet har lärt sig att ”köpa sig till Djävulen” dvs Länsstyrelsen. Då har de beskydd!

Så går det till i det genomkorrupta Sverige.

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x