Korruptionen mellan Länsstyrelsen och Hundstallet (AB)

Det finns en omfattande korruption mellan Länsstyrelsen och Hundstallet (AB).
Länsstyrelsen har uppstallningsavtal med Hundstallet som Länsstyrelsen levererar sina stulna hundar till.
På det sättet kan en strid ström av leveranser underhållas. Konkurrensen mot andra hund- och katthem åsidosätts därmed och det blir ett incitament att leverera så mycket som möjligt.
Detta görs också!
På beställning utför Länsstyrelsen rena räder mot privata företag som bedriver avel med rashundar. Hundarna stjäls och stallas upp på Hundstallet (AB). Dokumentation sker med informella parallella journalsystem och icke bokförd telefoni mellan Länsstyrelsen och Hundstallet.
Hundstallet (AB) som för övrigt fått dispens av länsstyrelsen för för trånga burar är i sig flertalet gånger av allmänheten anmälda för vanvård.
Dessa anmälningar hjälper Länsstyrelsen till att släcka genom att ge instruktioner till Hundstallet hur de ska göra.
För övrigt har djurhållningen där under 5 års tid aldrig kontrollerats trots att hundratals hundar passerar igenom innan en del avlivas på plats och resten överlåts eller säljs.
Djurägarna får betala all uppstallning och avlivning trots att de aldrig får se sina djur igen. Det kan kosta djurägaren hundratusentals kronor.

– Och hur gick det med aktiebolagsformen i detta donations- och bidragstyngda numera ”stiftelsen” Hundstallet – ja den tvättades bort genom att
Aktiebolaget Hundstallet i Åkeshov (Stallar i Sverige AB) upplöstes genom en fusion med Slutplattan AB år 2021.
Så kan stulna pengar fördelas om där de tre cheferna delar på tre miljoner kronor i månaden!
Resterande pengar går bland annat till att bygga nya Hundstall i Sverige och ta över hela marknaden i denna ”omhändertagandeindustri”!

Korruption mellan länsstyrelsen och Hundstallet!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x