Korruptionen på Länsstyrelsen – om 28-nätverket.

Vi har tidigare visat på Jordbruksverket aktiva uppmaning till länsstyrelserna att genomföra oanmälda kontroller vilket är tvärtemot den statliga värdegrunden och presumtivitetsprincipen mm.

Korruptionen mellan myndigheterna är omfattande där till exempel djurskyddshandläggare som agerar som insiders på länsstyrelserna sprider vanrykten om enskilda djurägare, tipsar Socialtjänsten om påstådda missförhållanden utan förankring mm.

Tanken med EU:s förordning (2017:625) är att säkerställa livsmedelskedjorna. Denna förordning utnyttjar istället länsstyrelserna till att trakassera medborgare och begå övergrepp. Slutmålet är i många fall att ruinera och utplåna djurägare. Resultatet är att Svenska Staten inte kan försörja sin befolkning inom animalieproduktionen.

Därför måste varje medborgare stå upp för de mänskliga rättigheterna och mot övergrepp utförda av länsstyrelsernas djurskyddsenheter. Dessa måste läggas ner!

De är destruktiva och farliga.

Insiders förmedlar korruptionen mellan myndigheter!

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp!

https://www.livsmedelsverket.se/foretagande-regler-kontroll/livsmedelskontroll/nkp-webben/samordning-och-samarbete-i-livsmedelskedjan/samarbete-mellan-myndigheter

Om insiderverksamhet på Länsstyrelsen:

https://bra.se/download/18.35c681d4143337cb6b210c6/1390233687467/2014_4_Korruption_i_myndighetssverige.pdf

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x