Kritiska veterinärer straffas av Länsstyrelsen medan de egna beskyddas.

Kritiska veterinärer straffas av Länsstyrelsen medan de egna beskyddas. Flera kliniskt verksamma veterinärer som är öppet kritiska till djurskyddsenheternas övergrepp har straffats med djurförbud eller liknande. Länsstyrelsen tål inte kritik eller granskning av yrkeskunniga! Länsstyrelserna har sina egna trogna veterinärer de anlitar när de stulit djur. Dessa veterinärer intygar osant (= ljuger) om att djuren är lidande som länsstyrelsen tagit. Länsstyrelsen, som kontrollerar veterinärer, vet sin makt om någon veterinär skulle säga emot!
Däremot kan en länsveterinär som Leif Felton i Skåne län som själv suttit i fängelse 1,5 år för pedofili samt blivit fälld i Veterinära Ansvarsnämnden för felbehandling fortsätta att utöva sitt yrke som  länsveterinär på länsstyrelsen. 
Han beslutar om djurförbud och kan fälla kliniskt verksamma veterinärer. Sedan han tillträdde har antalet av länsstyrelsen dödade djur som hundar och katter ökat rejält i Skåne. Som synes är det denna typ av länsveterinärer som Länsstyrelserna  tycks föredra när de anställer nya tjänstemän!

Inte undra på att så många djur och djurägare blir utsatta för övergrepp!

https://www.internetfoto.se/skanes-lansveterinar-kan-ha-brustit-i-sin-utredning-om-avlivning-av-15-hundar/

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x