Lagbrotten på Länsstyrelsen i Gävleborg!


”Varje år skickar länsstyrelsen i Gävleborg in underlag till JK för granskning och för att få ett kvitto på att myndigheten handlägger ärenden på ett rättssäkert sätt” Så skriver Länsstyrelsen i Gävleborg stolt om sin verksamhet 2020.
I år har enhetscheferna cheferna Jenny Bransell och Kristin Larsson begått grova tjänstefel och lagbrott genom stöld och kvarhållande av tre hästar i 3,5 veckor och låtit hästarna fara illa under denna tid. Trots att de fick lagen upplästa för sig vidhöll de sina brottsliga åtgärder.De är nu under utredning av åklagare och Justiteombudsmannen. Hästarna är lyckligt återbördade. Landshövding Per Bill vägrar sätta in åtgärder och enligt bandinspelning saknar Länsstyrelsen en Ansvarsnämnd vilket de är skyldiga att ha. Även juristerna på länsstyrelsen trotsar lagen. Det ska bli intressant om de åter ska ljuga om sina förehavanden 2021 inför JK!
https://www.lansstyrelsen.se/gavleborg/om-oss/nyheter-och-press/nyheter/nyheter—gavleborg/2020-03-06-vart-arbete-granskas-arligen.html
1. Djurägarna analyserar 19. STÖLDEN!
https://youtu.be/YegeChjkjiE
2. Djurägarna analyserar 20. LAGBROTTEN!
https://youtu.be/tv1KYxfq8QI

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x