Länsstyrelsen är ökänd utomlands!

Många svenska politiker och journalister har blivit matade av länsstyrelsen att det svenska (olagliga) systemet med djurskydd skulle vara vägledande i Europa. I propaganda försöker man påverka EU i en riktning av ökade kontroller, avgifter och regler.

EU lär dock inte låta sig påverkas av sådan propaganda!

Ryktet om Sverige som en skurkstat när det gäller djurskydd ligger långt före och Länsstyrelsen är ett varnande  exempel för andra stater hur det inte ska gå till.

Därför blir det bara skrattretande med dessa utspel i Europaparlamentet som svenska EU-representanter håller med.

Varning för länsstyrelsen!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
1 month ago

När jag kontaktade en uppfödare från ett eu-land, frågade han mig vad är det för myndighet vi har som är så elak mot djurägare? Jag ville köpa en valp då. Han svarade att han säljer inte sina valpar till Sverige för att han hörde från andra uppfödare att hundar omhändertas och det görs dåliga ”grejor” mot hundägare. Jag visste inte då så mycket om länsstyrelsen och visste inte vad jag kan svara till uppfödaren.
Vi var kära i hans valp från första ögonkast, och vi fick köpa den. Vi ställde ut hunden och uppfödare var stolt över oss. Hunden var ett barn till i familj.
Med detta berättelse vill jag säga att Länstyrelsen har verkligen fruktansvärt rykte mellan eu-uppfödare på hur hundägare och hundar behandlas.
Den valpen var den första och den sista som uppfödare sålde till Sverige. För att han älskar sina hundar och han bryr sig verkligen om sina hundar.
Sanningen om myndighet-mördare är ute mellan eu-uppfödare.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x