Länsstyrelsen döljer sina lagbrott!

Vi ser hur länsstyrelsen gång på gång undanhåller sanningen och döljer sina övergrepp. Djuren som stjäls stallas upp på upphandlade uppstallningsplatser. Dessa hemlighålls olagligt av länsstyrelsen med sekretess.

Länsstyrelsen är dock skyldigt enligt lag att redovisa vart de fört de stulna djuren.

Alla som fått sina djur stulna ska kräva att få veta var de är!

LÄNSSTYRELSEN ÄR SKYLDIGT ATT UPPGE ADRESS PÅ UPPSTALLNING!

STÄLL DEM MOT VÄGGEN!

ANMÄL! ANMÄL! ANMÄL!

Länsstyrelsens djurskyddshandläggare har blod på sina händer!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
6 months ago

Jag visste inte vilka rättigheter jag har, under dem tre kontroller blev jag bara hotad. Om jag ställde frågor svarade de att jag får beslut eller blev kontrollanter bara tysta, de är ju TYVÄRR outbildade. Kontrollanterna svarade aldrig på frågor, ställde diagnoser på mina hundar. På tanke om att ingen av kontrolanterna kunde bekräfta att de är utbildade veterinärer, hundpsykologer eller djurskötare iafl då alla deras diagnoser är bullshit. Vägrade svara när jag frågade om jag få kontakta deras veterinär efter deras påhittade beslut. Sjukt hur de losers hämnas med folk. Brottsligt att sådana människor går på våra gator, de borde sitta livslångt i fängelse för mord och djurplågeri och grova stöld. Sverige är lika mycket korrumperad som vilket som helst tredje land. Går med sin dolda korruption hand i hand. Lag+korruption=eviga kompisar. Det är formel för svensk demokrati. Vågar du säga något ifrån = hårda straff precis som är i ett starkt organiserat sekt. Landet är välfungerande sekt (bevisat för några år sedan av svenska forskare efter fleratalårs forskning. Finns på youtube att kolla, forskaren berättar om sin forskning och hur hon blev hotad och utrfyst av myndigheterna pga sin sanna forskningen).
Tack till den här sida, här har jag lärt mig a lot!
Jag behöver inte något ha ett större bevis på hur korrumperad länsstyrelse är. På den här sidan finns inte så mycket kommentarer och det betyder att folk blev hotat, fortsäter bli hotat och är rädd av brottsliga myndigheter som kan skada en familj/person genom att göra stöld, djurplågeri, hot, diskriminering, kränkning och även kan hindra ringa ambulansen om ditt barn är alvarligt sjuk och befinner sig i livshotande tillstånd. Så gjorde mot mig kontrollant och mitt barn Johanna K. Johansson. Mördare i lagen är hon! Odjuret, icke människan. Det är inte kroppformen som avgör att du är människan, det är dina handlingar och vad du gör mot andra. Så odjuret kan vara i mänsklig kropp med.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x