Länsstyrelsen förhalar!

Alla ärenden som inte är till Länsstyrelsens fördel förhalar de i månader framåt. Allt för att göra sig så otillgängliga som möjligt. Som exempel kan nämnas ”begäran upphävande av djurförbud”. Att Länsstyrelsens förhalningstaktik är lagbrott mot Förvaltningslagen (2017:900).

 9 §   Ett ärende ska handläggas så enkelt, snabbt och kostnadseffektivt som möjligt utan att rättssäkerheten eftersätts”, bryr de sig inte ett dugg om. De vet att Förvaltningsrätterna struntar i Förvaltningslagen.

Länsstyrelsen ställer in och förhalar!

Däremot om någon anonym angivare andas om att djur eventuellt skulle kunna fara illa i en tänkt framtid, då tar de med sig hela polisstyrkan i en gryningsraid och bryter sig in hos ägaren. Att inneha djur är ju farligare än att inneha narkotika. Det behövs ju inte ens ett husrannsakansintyg!

Och så är det så roligt att visa makt för dessa handläggare. De njuter av det och detta finns det bevis för i ljudinspelningar.

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
8 months ago

Kan bara bekräfta att allt det vad står skriven är sant. Till exempel i en lite Perstorp säljs knart vid icas ingång mitt på dagen i många år i rad nu, polisen är väl medveten och kör ofta förbi utan att stoppa den här ”verksamheten”. Bättre att vifta med sin pistol framför en hundägare som jag är och visa sin makt som i verkligheten maktmissbruk i högsta grad.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x