Länsstyrelsen i Gävleborg stjäl hundar!

Länsstyrelsen i Gävleborgs djurskyddsenhet är ökända. Förutom två anställda pedofiler utmärker de sig för att orsaka en djurägares död i stroke medan en annan fick hjärtinfarkt vid en av deras djurstölder. Enhetscheferna Bransell och Larsson trotsar medvetet lagen.

Här är ytterligare ett exempel från 2020.

Utan att kontrollera djurhållare eller ägarskap stal de en välmående hund och den rättmätige ägaren kämpade länge gör att få tillbaka hunden.

Här är berättelsen.

”En liten hund som är 12 år-har blivit omhändertagen av Länsstyrelsen i Gävle. 

Ägaren känner jag väl och hon är en sann djurvän-Hennes hund har varit på mitt hunddagis i flera år. OBS; det är INTE ägaren som har haft djurförbud-utan hennes granne!

Ägaren till hunden har  i sin tur har lämnat sin hund till en granne några  gånger under en längre tid-Hunden har varit glad när han träffat grannen- & hen har varit ute på promenader o gett hunden mat som ägaren till hunden har varit dit med & skött om honom bra. Hunden har alltid varit glad när han träffat grannen.

En helg för snart 3 veckor sedan-så skulle ägaren till hunden flytta o då sa grannen att hen kunde passa hunden under hela helgen- & så blev det-

På måndagen fick ägaren ett  samtal från Länsstyrelsen som meddelat att dom hade omhändertagit hennes hund hos grannen.

Den fd grannen som haft hunden ett flertal gånger-hade djurförbud! & det visste ju så klart inte ägaren till hunden.

Ägaren till hunden har ringt till Länsstyrelsen och sagt att det är ju hon som äger honom! Hon har skickat in Hunddagiskontrakt där hon står som ägare- även kopia på Försäkringen på Agria -där det står att hon är ägare.

Hon får inte hem sin hund-Länsstyrelsen vägrar-Ägaren vet inte ens vart han finns-dom talar inte om vart han är.

Nu är det KRIS; Nu har Länsstyrelsen sagt att dom kan komma att antingen omplacera honom eller avliva honom & det kan gå fort med avlivning!!!!

Ägaren har nu kontaktat Advokat och polis för hjälp att få hem sin älskade hund som hon haft sen han var 8 veckor.

Får länsstyrelsen verkligen göra så här??? Det är fruktansvärt det här!! Lider med ägaren till som jag känner och hon är en fin människa som älskar sin hund-över allt annat.  Hon sa till mig; Lämna aldrig dina hundar till någon du inte känner.

Sprid detta till era vänner-så ägaren får till baka sin älskade hund.

Skriv el ring till Länsstyrelsen i Gävle och ifrågasätt deras handling i detta ärende.”

Länsstyrelsen har utvecklat en omhändertagandeindustri!

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x