Länsstyrelsen i Skåne hämnas när de blir avslöjade!

Länsstyrelsen i Skåne som är ökända för att på sin Djurskyddsenhet ha anställda alkoholister och dömda pedofiler gör nu allt för att inte mer ska bli avslöjat om tjänstemännens lagbrott. Det kommer att  komma fler sanningar framgent! 

En till yrket veterinär och talare på denna demonstration (se länk) i Kristianstad 2018 mot Länsstyrelsen har i rent hämndsyfte fått beslut om djurförbud nu 2022. Det verkliga skälet till djurförbud är att hon stod upp för sanningen. Länsstyrelsen tål inte att höra sanningen vilket också avslöjas i inslaget.

En annan händelse utan relation till detta har också hänt: Senaste veckan har ytterligare en djurägare i Sverige  (minst nio på fem år) tagit livet av sig när länsstyrelsen kom hem till en familj för att stjäla hundarna. Familjen hade då blivit trakasserade under lång tid av Länsstyrelsen. Detta var i en annan del av Sverige. Den systematiska förföljelsen är landsövergripande.

Det är dags att omedelbart gripa ansvariga chefer på länsledningarna och ställa dem till svars i en oberoende domstol för brott mot mänskligheten.

Stoppa Länsstyrelsens övergrepp!

https://forystablogg.wordpress.com/tag/demonstration-kristianstad/

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x