Länsstyrelsen måste lära sig professionellt bemötande!

Regeringens utspel om att vissa myndighetspersoner känner sig utsatta för hat och hot visar på hur tjänstemän på myndigheter havererat i sin ämbetsmannaroll.

I ett professionellt förhållningssätt och bemötande ingår att kunna ta kritik och ge stöd till medborgarna när det behövs. Där ingår att bemöta kritik sakligt och objektivt.

När tjänstemän begår lagbrott förtjänar de folkets spott och spe. Länsstyrelsen är skyldiga att sådana händelser utreds enligt personalansvarsnämnd och Länsstyrelsen ska polisanmäla sådana händelser. Vederbörande tjänsteman ska tas ur tjänst under utredningstiden.

Detta händer dock aldrig. Djurägare runtom i Sverige gör nu uppror mot länsstyrelsernas övergrepp. 

Istället för att ta konsekvenserna så slår istället Staten tillbaka mot medborgarna och djurägarna och föreslår att ärenden sekretessbeläggs vad gäller namn på tjänstemän samt att Staten strafflägger medborgare som uttrycker sanningen om brottsbenägna tjänstemän. Detta är dessutom brott mot grundlagen om yttrandefrihet.

Den svenska Staten är rädd nu. Den kryper ihop sig som en rädd igelkott med taggarna utåt. Den har blivit totalitär och försöker skydda sig mot verkligheten. Det är så långt från demokrati man kan komma.

Statsminister Ulf Kristersson har gjort bort sig för all framtid. Allt förtroende och tillit är borta!

Det är dags nu att ta över styret!

I en demokrati är det Folket som bestämmer, inte myndigheter!

Staten – en rädd igelkott med bara taggar!

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x