Länsstyrelsen och det korrupta rättsväsendet.

Länsstyrelserna vet att de kan ljuga hur mycket som helst i domstolarna eftersom dessa litar fullständigt på de hemtillverkade praxis som länsstyrelsernas korrupta jurister matar domarna med vid rättegångarna på Förvaltningsrätterna.

Domare och nämndemän hyser dessutom inte det minsta tvivel på de påståenden och tyckanden som djurskyddshandläggare och länsveterinärer framför. Det visar inte minst det faktum att domstolarna aldrig anlitar extern oberoende expertis under utredningsgången.

Domare och nämndemän är dessutom politiskt tillsatta. De senaste åren har tillsättning av de högsta ämbetena skett av den socialdemokratiskt styrda minoritetsregeringen.

 Nämndemännen tillsätts av de politiska partierna. Dessa är i sin tur infiltrerade av djurrättsaktivister eller utsatta för djurrättslobbyism. Även Justitieombudsmannen tillsätts politiskt.

Med detta som bakgrund går det att förstå hur fullständiga övergrepp mot djurägare ses mellan fingrarna av domstolarna som så gott som alltid dömer till länsstyrelsernas fördel trots mängder av bevis talande för djurägaren i de aktuella fallen.

Så djupt ruttet och korrupt har det svenska rättsväsendet blivit!

Sanningen skjuts av Rättsväsendet och de Statskontrollerade medierna.

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp!

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/svensk-forfattningssamling/lag-20101390-om-utnamning-av-ordinarie-domare_sfs-2010-1390

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x