Länsstyrelsen och polisen begår tjänstefel!

Länsstyrelsen och polisen begår grova tjänstefel när de bryter sig in hos djurägare och tillgriper våld eller stjäl djur. Vi har beskrivit åtskilliga fall där detta har skett och både djur och djurägare trakasserats av Länsstyrelsens och polisens övergrepp. Tyvärr förnekas dessa brott och utreds inte som de ska. Svenska Staten har ruttnat!

Om vi tittar på polislagen vad som får och inte får göras:

Hjälp enligt första stycket får begäras endast om det på grund av särskilda omständigheter kan befaras att åtgärden inte kan utföras utan att en polismans särskilda befogenheter enligt 10 § polislagen (1984:387) behöver tillgripas.

Polislag (1984:387) 10 § 

Ovanstående innebär inte att polisen behöver (får) vara först in i lägenheten. Det innebär inte att polisen får kliva runt och leta efter allvarligt lidande djur eller undersöka om det finns djur i strid med djurförbudet.  

Det innebär att polisen ska vänta i bilen tills länsstyrelsens inspektörer ev. tillkallar hjälp för att kunna bereda sig tillträde till en byggnad eller liknande (och absolut inte ett hem eller annan bostad, t.ex. båt, husvagn).

Regelmässigt bryter man mot denna lag och det rör sig om grov förbrytelse som ska ge fängelse!

Länsstyrelsen och polisen begår tjänstefel!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
6 months ago

Tyvärr är polisen lika korrumperad som länsstyrelsen, de vägrar säga sitt tjäntenummer och skrattar rakt i ansikte när man frågar det. Jag fick svar av en sådan korrupt hona: – Om jag vill, då säger jag, men jag vill inte säga till dig, svarade hona med leende i ansiktet. Kan ni tänka er att jag svarar så på mitt jobb? Nej, då ska de gapa stort om sina rättigheter och om mina skilldigheter. Polisen består för det mesta av korrupta, lågutbildade och icke professionella individer som njuter av att kränka och diskriminera människor då är de själva kan beskrivas som losers. Jag har många exempel från min egen erfarenhet men inget som visar polisens professionalitet.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x