Länsstyrelsen struntar i äganderätten!

Länsstyrelsen trotsar vår grundlag om ägande. Med hjälp av polis bryter de sig in och stjäl fullt friska djur hos djurägare.

Det finns bara ett tillfälle då detta är lagligt och det är när det förekommer akut djurlidande på plats till exempel djur i överhettade bilar.

Länsstyrelsen struntar alltså i vår grundlag om ägande. På grund av vårt bristande rättsväsende och avsaknad av fungerande tjänstemannaansvar så klarar dessa brottslingar till tjänstemän undan att bli lagförda för sina stölder. De ljuger rakt av i förvaltningsdomstolarna. Djurägare som protesterar och överklagar trakasseras och tystas i ner och i hämndsyfte så utfärdar handläggaren djurförbud för alla i en familj. Vem som helst kan få djurförbud. I de flesta fall är de helt grundlösa men det går som sagt att ljuga rakt av i domstol om påhittade risker mm. Länsstyrelsernas ”iakttagelser” har alltid tolkningsföreträde gentemot djurägarnas bevis. I Sverige är man inte lika inför lagen jämfört med andra länder där också den grundlagsstadgade äganderätten följs.

Så lågt och rättslöst är det svenska samhället!

Länsstyrelsen struntar i äganderätten!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x