Länsstyrelsen utövar djurplågeri!

Till alla ni som tror att Länsstyrelsens djurskyddsenhet gör något gott för djuren även om jobbet är svårt och besvärligt så kan vi göra er en illusion mindre!

Länsstyrelsens måtto är sitt eget bästa – makt och pengar! De räknar pinnar dvs de vill ha korta snabba och enkla ärenden som de gärna spanat ut i förväg.

Ofta är det äldre försvarslösa men lätta offer som kanske har en katt eller hund som sista vän i livet. De är lätta byten och har svårt att försvara sig eftersom bevisläget i Förvaltningsdomstolen åvilar tidigare djurägaren.

Småskaliga djurbönder är också tacksamt att ge sig på. Alltid är det någon skaderisk man kan åberopa som skäl att stjäla djuren.

Djuren stjäl man och stallar upp och trots att helt plötsligt Länsstyrelsen är ägare så ska ändå tidigare ägare stå för alla kostnader.

Utöver detta plågas djuren svårt. Hundar och katter rycks ur famnen på sina ägare. Barn förlorar sina djur och föräldrarna står hjälplösa. Dräktiga getter kastar sin avkomma under transporten och kor jagas till skogs eller stressas till döds. Djurplågeriet utfört av länsstyrelsen tystas ner i den statskontrollerade median.

Men gott folk – lär av historien. Det kommer en dag när dessa marodörer på myndigheter är borta ur bilden och den dagen närmar sig!

Länsstyrelsen utövar djurplågeri!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Leifors
10 months ago

Det är helt rätt jag har blivit utsatt och plågad även att jag fick cancer och min sambo gick bort cancer under denna tid och nu tycker dom att jag ska djurförbud med massa lögner som dom själva hittat på.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x