Länsstyrelsens Big Business!

Svenska Staten har genom Jordbruksverket skapat en ihopsnickrad strategi för största möjliga inkomster och politisk styrning av djurhållningen i landet. Denna bygger på skapandet av en mängd föreskrifter med centimetermått och potentiella vagt beskrivna ”risker” som subjektivt anpassats efter länsstyrelsernas djurskyddshandläggares godtycke.

Genom en debitering av ”befogade” kontroller och saltade fakturor på stulna uppstallade djur inom Länsstyrelsens lukrativa omhändertagandeindustri så har mångmiljonbelopp kunnat pumpas in i Statskassan via länsstyrelserna övergrepp mot djurägare. Dessa är alltid rättslösa genom det korrumperade rättssystemet där domare, nämndemän och JO utsetts politiskt av det statsbärande partiet.

Som alla förstår är detta exempel på ett Totalitärt samhälle där försvarslösa djurägare bär upp en liten nomenklatura som lever ett gott liv som parasiter!

Därför ska parasiterna bort!

Länsstyrelsedrakarna ska bort och friheten segra!

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
5 months ago

Det går inte att bara skriva att samhällets parasiter ska bort, de är skyddade av liknande korrumperade parasiter i polisen och regeringen. Här finns bara en väg att gå till.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x