Länsstyrelsens brott mot äganderätten!

Äganderätten är reglerad i grundlagen. I regeringsformen 2 kap. 15 § är äganderätten preciserad liksom i Europakonventionens för de mänskliga rättigheterna artikel 8.

Äganderätten är en av de viktigaste grundstenarna för den svenska rättsordningen. Både vår civilrätt och vår straffrätt utgår från den enskilda äganderättens princip. 

Ändå bryter Länsstyrelsen systematiskt mot denna grundlag liksom en rad andra lagar genom att oanmält komma att bryta sig in i medborgares hem och stjäla ofta fullt friska djur. Enda skälet är att någon som kanske vistas i huset påstås av länsstyrelsen ha djurförbud. Detta är enda anledningen och det finns mängder av exempel. Ofta går Länsstyrelsen in i civila kläder och utan legitimation.

Många som inte ännu själva är drabbade har svårt att ta till sig hur Staten kan begå så grova brott. Så djupt rotad är den naiva tilltron till Staten.

Det hela är både vidrigt och grovt kriminellt och kan liknas vid en krigshandling utfört av den Svenska Staten.

Det behövs en internationell tribunal som kan utdela domar mot aktiva i den Svenska Statens systematiska övergrepp mot enskilda medborgare.

Staten bryter sig in och stjäl!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nman Nmanretfe
5 months ago

Härligt att se er ena ägarna, där staten förlorat verklighetsförankringen.
LRF och Skogsägarföreningar är överraskande svaga i deras agerande.
https://youtu.be/unPnZz5x72Y?si=IX4eS0lprfFjJXkw
Om det allmänna bedömer sig ha behov av det privatägda så får det allmänna bekosta intrång i Nyttjande och/eller Ägande enligt grundlagen.
Begrunda skrivningen i Förfogandelagen. Där staten även i krig skall göra rätt för sig.
Du skall icke stjäla!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x