Länsstyrelsens faktamanipulation!

Länsstyrelsen planerar redan från början vilka djurägare och företag de ska slå sönder och förstöra livet för.

De har en uttalat kriminell agenda och stalkar djurägaren under längre tid för att parasitera verksamheten och skaffa en säker inkomstkälla åt sig själva och Länsstyrelsen.

Djurskyddshandläggare sitter sedan på sina länsstyrelsekammare och friserar sina kontrollrapporter så att de oantastat kan gå hem i Förvaltningsdomstolarna. Ofta går det bra att ljuga friskt och skapa känslosamma berättelser om långa klor, tovig päls samt misär eller smutsigt. Ju mer målande känslosamma rapporter desto bättre anses det eftersom det ju är så synd om de stackars plågade djuren. Sådana snyfthistorier går hem i de korrupta domstolarna.

 Så här håller de på tills djurägaren är ruinerad, fått sin egendom (djuren) stulna och tagit sitt liv.

Som ju alla förstår pågår övergrepp och våld mot djurägare i klass med andra världskrigets pogromer!

Hur långt ska det gå innan folket vaknar på riktigt?
Den frågan är högintressant!

Länsstyrelsen trakasserar systematiskt!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
2 months ago

En del djurägare är rädda då länsstyrelsen hämnas på alvar genom att ”bygga” lögner även på andra familjemedlemmar som i mitt fall. Har man inte filmat kontrollantarnas besök då är det kört dvs otroliga lögner kommer ut ur deras smutsiga munar i deras lögnraporter. Deras mål är att skada andra människor så mycket som möjligt och visst högsta målet är att driva till självmord, de mördar våra djur som är vår familj och som betyter mycket i vårt liv.
Den andra delen djurägare är elaka, avunsjuka eller mentalt sjuka/psykopater som njuter av att se hur andra djurägare blir skadade genom att göra sina anonima anmälningar med otroligt lögnvolym, precis som kontrollanter själva är.
Den tredje delen, tror jag, dem som är omedvetna eller bryr sig inte alls om korrumperad mordinriktad verksamhet. Allt detta gör att det blir svårt att stopa brottslingar som sitter i det här systemet.
Men tillsammans är vi kraft, om brottslingar i den här verksamheten några tiotusental, vi är miljöner!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x