Länsstyrelsens godtycke!

Länsstyrelsens djurskyddsenheter brukar anföra att ”om man inte är nöjd med beslutet kan man överklaga till Förvaltningsdomstolen”. De vill låta påskina att det skulle vara en demokratisk rättighet att överklaga. I själva verket vet handläggarna att Förvaltningsrätten som sådan tar sig an bara administrativa spörsmål. Det här är fel instans eftersom fråga om djuromhändertaganden och djurförbud är dramatiskt ingripande åtgärder med konsekvenser värre än de straff brottsdomstolarna tillämpar vid mord. Trots detta räcker det att ”Länsstyrelsens iakttagelser visar att” för att fälla en djurägare som har hela bevisbördan på sig att visa att han är duglig.

Som alla förstår är detta förfarande inte bara kränkande utan ett lagbrott mot grundlagarna och brott mot de mänskliga rättigheterna.

Svenska Staten bryter mot dessa regelmässigt och utan att bli straffade.

Handläggare ljuger helt öppet i domstolen och klarar sig undan med det i skydd av sina korrupta chefer och det obefintliga tjänstemannaansvaret.

Därför måste Djurskyddsenheterna läggas ner och något helt nytt skapas ur ruinerna av det havererade djurskyddet på Djurskyddsenheterna.

Brottsliga handläggare ska lagföras och får hitta annan försörjning. Verksamheten kan bantas, effektiviseras och stora samhällskostnader kan besparas.

Därför ska DU som läser hjälpa till att KASTA UT DE KRIMINELLA PÅ LÄNSSTYRELSEN!

Pengar och makt styr länsstyrelsens handläggare!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x