Länsstyrelsens häleriverksamhet!

Länsstyrelsens djurskyddsenhet har en längre tid förmedlat beställda djur, framför allt rashundar, genom sin djurskyddsorganisation. Dessa djur har blivit omhändertagna som påstått lidande för att direkt vid uppstallningen förmedlats vidare till respektive intressent. Därvid har också bevismaterialet (djuren) försvunnit för granskning innan ens överklagandeprocessen varit klar.

Nu har emellertid Länsstyrelsen förlorat i Högsta förvaltningsdomstolen så förhoppningsvis är en kriminell och lukrativ födkrok försvårad för länsstyrelsen.

Länsstyrelsens häleriverksamhet försvårad!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
5 months ago

Så bra att i Högsta förvaltningsdomstolen kom sanningen fram. En av mina stulna hundar anses avliden av länstyrelsens veterinär. Den dyraste hunden. Konstigt, vad? Ingen dokumentation på avlivning. Hur kan det vara? Och länstyrelsen försöker tvinga mig betala för avlivning. Och de vågar, för att de vet att deras korrupta verksamheten skyddas av chefen i första hand och andra institutioner som blir inblandade i det ärendet. De är brottslingar anser jag och har rätt att uttrycka det. Polisanmälda, hela högen. Så om du har drabbats på samma sätt, be om hjälp andra som kan hjälpa dig polisanmäla.
Robin Good finns mellan oss på riktigt.

Jag har fråga till länsstyrelsens djurskyddsenhet – Har ni inget dåligt samvete? Eller har ni gjort liknande s.k. ”tjänstefel” så länge så att det blir livsstil att tjena och dela på pengar? Ska ni fixa-trixa nu ett par skrivna dokument på dator och ”bevis” att hunden avliden ”färdig”? Jag vet inte sanningen och vad hände med min dyraste hunden i verkligheten men kan länstyrelsen inte påvisa dokumentation som utfördes Då och Där hunden var avliden då har jag rätt att misstänka att min hund är såld för att priset är lockande – det är några tusen euro för renrasig och ett-två tusen euro för blandras av samma ras på blocket till exempel. Då har jag rätt att misstänka att länstyrelsen bedriver brottslig verksamhet med sina veterinärer.
Jag skriver och frågar de här för att länsstyrelsens kontrollanter svarade aldrig på mina frågor som jag ställde när de var hos mig med sina ”kontroller”.
Jag önskar att de stulna hundar dvs hundarna som länsstyrelsen stulit från mig, fastnar i deras halsar och att de som har gjort detta brott och de som var inblandade i det blir straffade av lagen.

Kim
5 months ago

Jag tror jag precis har råkat ut för häleri , jag sitter och är helt chockad och utskämd
Mitt liv har precis blivit ödelagt och jag förstår ingenting .

Last edited 5 months ago by Kim
Pierre Backman
4 months ago

Personerna på djurskyddet är notoriska lögnare, urkundsförfalskare och har ändrat i vet-intyg. Jag kan bevisa allt. Dom har använt sin dyra skattefinansierade arbetstid till att underminera min äganderätt ,och sålt min hund till någon annan. Tre gånger har jag skrivit till hälerihövdingen i skåne Anneli Hulthe’n utan att få svar. Men hon är ansvarig för att ha släppt lös dessa psykopater på den skånska landsbygden.
Pierre i Helsingborg.

Kim
4 months ago

Länsstyrelsen försöker få påskrivet med att dom ljuger en rakt I ansiktet om att det faktiskt är ett godkännande folk skriver på.
Dom pysslar verkligen inte korrekt beter sig illa och gärna med polis skriver saker som inte stämmer och skapar en situation som bara finns i deras små hjärnor, dom agerar utefter att visa vad dom kan ! Och utsätter djur för vad som helst och det är inget djurskydd dom håller på med.
Jag ser också att dom lurar folk att skriva på något om vad som ska hända djuret och det är fel av dom, och för att komma undan sin ansvars del i och med att dom omhändertar.
Dom får inte göra någonting med djuren på 3 veckor tills ägarna inkommit med sitt överklagande innan det ska dom vårda det dom omhändertagit.
Jag är också väldigt förvånad över hur dåligt kunskap skyddes personal har om djuren dom omhändertar det är ju ofattbart.
Skyddet länsstyrelsen beter sig värre en bedragare dom bedrar lurar på alla vis med lagen i ryggen.
Jag kommer snart öppna min podd för det här ämnet ! Vi måste pånågotvis försöka få till ett riktigt djurskydd där man faktiskt månar och livet och också ger alla liv möjlighet till den vård som finns för dom. Och inte avlivar för inte korrekta anledningar! Det är några riktiga banditer länsstyrelsen och dom bedriver inte något djurskydd förutom att dom avlivar med anledningar så man stupar..tex en 7 årig katt helt frisk birma blev avlivad då hennes matte dog påg av risk för för villdande en inne katt och släktingar var på väg ! Dom dödade en frisk katt för att slippa ta hand om katten tills släktingen kom för att hämta henne. Förvildande dom skulle ju för fan ha stryk ! Och dom trycker upp i ansiktet att det är länsvetrinär som avgör och personen bakom titeln är ofta inte en vetrinär utan måste ringa vet ! Dom ljuger och beter sig kriminellt …

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x