Länsstyrelsens innehållslösa standarduttryck!

Länsstyrelsen har ett antal innehållslösa standardformuleringar när det gäller att förnedra djurägare.

Ett av dessa är:

”Det är utsiktslöst att djurägaren ska åtgärda sina djurskyddsproblem”.

Detta uttryck som inte har något lagunderstöd är endast subjektivt nedvärderande och mästrande.

Sverige saknar ackrediterade djurskyddshandläggare. De har istället handläggare med rättshaveristiskt beteende eller andra former av avvikande personlighetsdrag. Dessa utnyttjar flitigt alla genomförbara möjligheter att söndra och härska.

Trots dessa omständigheter som påtalats i flera års tid så tar sig dessa uttryck igenom alla domstolar eftersom domstolarna tycker att Länsstyrelsen djurskyddshandläggare har tolkningsföreträde. 

Det finns en rad exempel på detta domstolshaveri där kunniga djurägare med välmående djur får sina liv förstörda.

Det här är bara ett inraden av exempel på det totala haveri som råder på länsstyrelsernas s.k. djurskydd. 

LÄGG NER NU INNAN NI DÖDAR FLER DJUR OCH DJURÄGARE!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
3 months ago

De handläggare som jag träffade var totalt okunniga, hade ingen utbildning dvs att kunna fatta beslut om omhändertagande av husdjur MÅSTE man vara välutbildad och specifikt kunnig i många område vad gäller husdjur, har specifika kunskaper om varje art, dess hälsa, fysisk form och även beteende.
Om hund blir stressad när den träffar fyra okända människor som trängde sig in i hundens hem betyder det inte att hunden aktiveras inte ute eller att hunden är inte såofta ute som den har behov till. Handläggare har INGA kunskaper om raser och deras hälsoproblematik. Att kräva vara ute en längre tid med fysiska aktiviteter för flera raser kan leda till hundens hjärtsjukdomar och även död!
Handläggare på länsstyrelsen är inte bara okunniga, de är losers som är besatta av hämnd och som är avundskicka på andras lycka. De vill skada djurägare och djur medvetet, det är deras mål som är deras hämnd på människor.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x