Länsstyrelsens lögnaktiga propaganda!

Länsstyrelsernas djurskydd stigmatiserar och objektifierar djurägare som grupp genom att förklara dem som ”tragiska människoöden”. De har ingen fakta eller statistik som understödjer sina uppfattningar.

Återigen visar det sig att Länsstyrelsen presumtivt diskriminerar och dömer djurägare vilket bryter mot Förvaltningslagens 5 §.

Att outbildade icke ackrediterade och bevisat aktivistiska djurskyddshandläggare utan kritisk granskning får oemotsagda uttala sig i tidningar är ytterst anmärkningsvärt och säger mycket om rättslösheten och tillståndet i landet Sverige.

Att handläggare direkt ljuger i domstol och att de flesta djurägare tar väl hand om sina djur kommer aldrig fram i den Statskontrollerade median.

Djurägare är inte alls tragiska!

De som är tragiska människoöden är snarare de djurskyddshandläggare som inte klarar av att skaffa sig något annat yrke än att bli just djurskyddshandläggare.

Man kan undra om de verkligen kan sova gott om natten med tanke på vad de gör!

Djurskyddshandläggare från länsstyrelsen!

https://www.ltz.se/2023-02-12/lidande-djur-vardag-for-lanets-djurskyddshandlaggare-ser-manga-tragiska-manniskooden?fbclid=IwAR0V-RDkHoBmIDupYL5sjuqmZFHP2yp0hMhl4RKfRlon4wfFLSpOfW-d9ps

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x