Länsstyrelsens mål – den perfekta djurhållningen!

Aldous Huxleys dystopiska roman ”Du sköna nya värld” beskriver hur människor föds in i en värld där de från början tvingas att både tänka och agera på ett visst sätt. Eftersom de flesta människor i bokens värld bara har sett detta samhälle så saknar de något att jämföra med.

Staten och länsstyrelsernas djurskyddsenheter har stipulerat sanningen om den perfekta djurhållningen. Medborgarna, utom de som vuxit upp i den fria världen utanför, känner inte till något annat. De har ingen anknytning till landsbygden och hur maten kommer till!

I bokens värld är alla fromma som lamm, tar sina mediciner och gör sitt jobb. Människor behandlas som maskiner där världen runt om dem är en enda stor massproducerande fabrik. Indoktrinering och propaganda genomsyrar hela samhället.

I Sverige vet de flesta inte hur djurhållning går till. De indoktrineras till den påstådda sanningen. De hyllar Staten (länsstyrelserna) när dessa kan sätta dit djurägare som vuxit upp med djur och de kan inte förstå något annat än det Staten talat om för dem.

Därför fortsätter övergreppen mot djurägarna med medborgarnas goda minne.

Boken kunde lika gärna skildrat Staten Sverige. 

Dystopin blev till en realitet!
Vill du vara fri istället, stöd Bondeupproret!

Frihet är ingenting man får!

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x