Länsstyrelsens olagliga djurförsäljningar!

Länsstyrelserna bedriver lukrativ försäljning av ”omhändertagna” djur. Ägarna körs över fullständigt trots pågående domstolsprocesser. Det är olagligt att sälja eller överlåta djur under pågående processer. Avlivning får bara tillämpas om en kliniskt oberoende veterinär bedömer det på plats för ”omhändertagandet”. 

Länsstyrelsen bryter här mot lagen regelmässigt genom att skada djuren under transport och därefter låta en korrupt veterinär skriva osanna intyg.

Det här sker av slentrian. 

Djurskyddshandläggare agerar ofta för att skada djuren och djurägaren medvetet. Det framkommer en fruktansvärd syn på djurägare och djur eller som Jordbruksverket väljer att benämna djur och djurägare – som objekt!

Försäljning går via bulvaner som Hundstallet!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
3 months ago

Korrumperade kontrollanter och veterinärer, som är så korrupta och säkra i att deras brottslig verksamhet ska blomma vidare, skriver bara räkningar till djurägare. INGEN dokumentation om avlivningen!! De är så korrupta så att de tror och vet att domstolar och polisen också korrupta så att de kommer undan. Då har de slutat göra falsk dokumentation. Varför ska de ens göra det, ALLA som inblandade är korrupta!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x