Länsstyrelsens oskäliga faktureringar!

Länsstyrelsernas djurskyddshandläggare rånar djurägare. Ofta kommer de på oanmälda kontroller gång efter annan och varje gång konstruerar de avvikelser så att de kan debitera sina saltade oskäliga utgifter.

Visa djurägare har fått ”besök” 15-20 gånger och varje gång tar varje handläggare eget betalt inklusive påstått men aldrig kontrollerat efterarbete på sin tjänstekammare samt  reseersättning. Ingen kontrollerar att utförts på det sätt som påstås och med tanke på alla direkta lögner som framförs kan man reellt misstänka att de ljuger också om tidsberäkningen.

Folket och djurägarna har nu en konkret åtgärd. Handläggare är tjänstemän och ska tjäna folket eftersom de är betalda via skatten. Djurägarna har alltså redan betalt deras ersättning och aldrig bett dem komma. Vid kontrollerna upptas djurägarens tid och resurser. Djurägaren har därvid rätt att ta betalt för att delge sina kunskaper till handläggarna på Länsstyrelsen. Förslagsvis kan samma kostnad tas ut 930 kr/timme. Förtroende för länsstyrelsen skulle genast öka på detta sätt och djurägaren skulle istället belönas för god djurhållning. I det fall där stöd behövs ska just stöd ges direkt till djurägaren. 

Länsstyrelsen idag har istället grävt ner sig i grov kriminalitet med stölder och rån som främsta kännemärke! Därför måste den läggas ner NU!

Länsstyrelsen rånar djurägare!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x