Länsstyrelsens rutiner vid djurstölder!

Länsstyrelsen har ett standardförfarande när de vill orsaka maximal skada och förödelse när de har stulit djurägares djur.

 Inom kort tid skickar de ut en rad beslut med diarienummer till den redan chockade djurägaren.

Utan stöd eller juridisk hjälp ska denne på endast tre veckor genomföra en rad överklaganden. Alla har olika diarienummer Det rör sig om omhändertagandebeslut. Det är fakturabeslut. Det är vad som ska hända med stulna djurenbeslut. Det är fakturabeslut om uppstallning. Sedan kommer djurförbudsbeslut. Allt är från början uträknat att knäcka djurägaren, förstöra företag och driva ägaren från hus och hem.

–  Länsstyrelsen skryter med att säga att:

 ”du kan ju alltid överklaga till Förvaltningsrätten”!

Så vidrigt eftersom de vet att Förvaltningsrätten är korrumperad med deras egna statligt avlönade jurister!

Så bedrivs statligt finansierad utrotning!

Med hånleende utrotar länsstyrelsen djurägare!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
4 months ago

Verkligen, hur en vanlig människa, som är inte insatt i alla juridiska moment i det korrupta staten, ska överklaga så många ärende utan juridisk hjälp? Det är nästan omöjligt. Då måste man sluta jobba att kunna sitta dygn efeter dygn och lära sig. Och kunna alla lagar ger inte dig garanti att nå rättvisa. Det är korrupt samhälle med väl otganiserad ”skadafolk” struktur. Alla som säger ifrån dvs går mot det här systemet i princip utrotas. Strukturens parasiter förbjuder oss leva. Och folk som har inte blivit utsatt för det, bryr sig inte, tänker inte om vilket farligt ”fint och demokratiskt” samhälle de, deras barn och barnbarn lever i och bygger på. Parasiter ”tar” en efter en och vi kan inte göra så mycket för att parasiter är skyddade av korrupta systemet. Hemsk är att alla de parasiter finansieras av våra skattepengar dvs av våra egna pengar som vi tvingas….

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x