Länsstyrelsens systematiska dödsbeslut!

Länsstyrelsens kommer på oanmälda besök med polis till djurägare. Ofta är det besök efter angiverier. Självsvåldigt kan handläggarna bestämma sig för att till exempel ta katten eller hunden med sig utan att kliniskt verksam veterinär gjort sin bedömning på plats. Den chockade katten eller hunden bedöms därefter av en av länsstyrelsen utvald veterinär som ofta dömer djuret till döden!

 Den chockade djurägaren och dennes familj hinner inte med i de olika besluten som länsstyrelsen dränker dem i och vips så är deras hund eller katt (och tillika bevis) avlivad och de får betala saltade fakturor.

Olagligt – självklart! De får ingen upplysning om omedelbar inhibition. Djuret är inte veterinärbedömd på plats. Länsstyrelsens tyckande avgör oftast och det brukar heta – långa klor, tovig päls och stereotypiska rörelsemönster. Det går alltid att ljuga om men har sällan något med djurlidande att göra.

Läs nedanstående tragiska berättelse från fb-gruppen ”frusna tassar” där barn ingår bland de sörjande. De miste sin hund för alltid. Inte ens askan fick de tillbaka!

Så grymt och vedervärdigt genomfört av länsstyrelsen. Denna gång var det Stockholms länsstyrelse!

Nu i hundhimlen – dödad av länsstyrelsen!

Stoppa Länsstyrelsens Övergrepp!

https://www.facebook.com/544999335892731/posts/pfbid02e8UtYBG361gyJuJScc1vbF2RF4xdioBQYWcaDXUhhB57EWe4rxPiN4QCK4CUdcsDl/?d=n

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x