Länsstyrelsens taktik och metoder del 3 – standardfraser

Länsstyrelserna tränar upp sin förmåga att nå framgång mot djurägarna. De går enstaka kurser om ”rättshaveristiska beteenden” eller ”husdjurens etologi” och liknande. Den gedigna baskunskapen som varje djurhållare av lantbruksdjur besitter, den saknas nästan alltid. Kursinnehållen lyser igen i texterna på förelägganden och det går ju så lätt att vinna framgång i praxis. Till och med Förvaltningsrätten får ta del av kursinnehållet indirekt genom att läsa handläggarnas likartade fraser.

Fraser som ”stereotypt rörelsemönster” eller ”mycket smutsigt” eller ”långa klor” eller ”tovig päls” med flera är väldigt praktiskt eftersom det är subjektiva bedömningar som är svåra att åtgärda eftersom Länsstyrelserna alltid kan påstå att ”åtgärderna inte är tillräckliga” för att avskriva vid nästa besökstillfälle. Således är det med lätthet målet kan nås och djurförbud utkrävas på petitesser.

Så som vi tidigare visat låter ju Domstolarna nästan alltid länsstyrelserna få rätt. De kanske borde byta namn till Dumstollarna eftersom de är så lätta att manipulera för djurskyddshandläggarna och Länsveterinärerna. De behöver ju bara säga – Länsstyrelsen bedömer så drabbas djurägaren av värsta tänkbara straff för tid och evighet!

Här är den rätta platsen för länsstyrelsernas falsarier – soptunnan!

Stoppa Länsstyrelsens övergrepp!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x