Länsstyrelsens tolkningsföreträde!

En av de lagvidrigheter på förvaltningsdomstolarna som vi uppmärksammat i en mängd ärenden är hur länsstyrelserna bereds tolkningsföreträde!

Förvaltningsrätterna bryter här mot lagstiftningens grundläggande principer om likhet inför lagen.

För en djurskyddshandläggare räcker det att framlägga ett intryck eller konstaterande som helt saknar grund för att förstöra en djurägares liv och företag.

I flera fall har vi funnit hur handläggare med uppsåt har ljugit i domstol. Domstolen tillgriper aldrig sitt utredningsansvar. Därför döms djurägare på rena lögner. Djurägare är rättslösa.

Det spelar ingen roll hur mycket bevis en djurägare än framför!

Rättsprocesserna i Förvaltningsrätterna sker helt godtyckligt!

Kunskaper om djurskydd, djur och lantbruk är obefintliga på domstolarna. Ändå tar man aldrig hjälp av extern expertis. Man kan också starkt ifrågasätta om domare och nämndemän ens läser igenom sina handlingar.

Det finns många som borde skämmas. Verksamheten är rent av brottslig och med tanke på konsekvenserna där djur plågas och djurägare tar sina liv är detta en rättsskandal av gigantiska mått.

Vi jobbar för att dessa lagvidrigheter snarast upphör!

Länsstyrelsens tolkningsföreträde!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pierre Backman
1 month ago

Deras gestapofasoner och deras förakt för andras rättigheter visar att dom är direkt olämpade för jobbet. Jag har aldrig tidigare mött myndighetspersoner som ljuger,förfalskar handlingar och använder sin dyrbara skattefinansierade tid, till att försöka underminera andras rättigheter. Man kan fråga sig om deras chef landshövdingen i sitt fina resident vet om att dessa psykopater raserar det sista förtroendet för rättsväsendet.
Jag kunde inte tro att feodala förhållanden fortfarande råder, när rättvisa bara är på låtsas.
Pierre.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x