Länsstyrelsensförfalskadekontrollrapporter och planerade övergrepp!

Vi kommer oanmält, alltid!

Det är ordagrant hur en länsveterinär från Länsstyrelsen kan uttrycka sig. Svaret andas diskriminering och respektlöshet.

Länsstyrelsen skapar en aura av översitteri och maktmissbruk. Det är inte djurvälfärd som står för deras mål utan djurägarförtryck.

Det är inte bara oanmälda kontroller som eftersöks. De bedriver gärna spaning i förväg för att undersöka djurägarens vanor.

Att komma när djurägaren inte är hemma är en fördel i konsten att skapa en så nedvärderande bild som möjligt av deras ”kontrollobjekt” som djurägaren kallas.

Därefter kan man som offensiv handläggare på sitt länsstyrelsetjänsterum på skattebetald tid skapa ett föreläggande med så många punkter som möjligt så att djurägaren inte ska ha en chans. Fantasin sätter inga gränser här men man väljer gärna framgångsrika tidigare formuleringar som lätt kan plockas fram som praxis från tidigare domslut. Det är då lätt för domaren att lakoniskt sammanfatta att ”Länsstyrelsens bedömning ger ett tillräckligt underlag att…o.s.v. ”

Metoderna har finslipats under åtskilliga år.

Slutmålet för länsstyrelsen!

Slutmålet är ofta att med polishjälp begå intrång, ta djur och ge djurförbud! 

Den som tror att detta är överdrifter kan gärna gå igenom det omfattande material av vittnesmål och tidigare förelägganden, överklaganden och domslut som finns. Utvalda delar är beskrivna tidigare här.

En skrämmande värld framträder. Den är så skrämmande att länsstyrelserna gör allt för att dölja att verksamheten på Djurskyddsenheterna fullständigt har havererat!

Stoppa Länsstyrelsens övergrepp!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x