Länsstyrelsernas brott mot de mänskliga rättigheterna!

Den hånleende chefen för landsbygdsavdelningen på Länsstyrelsen i Jönköping Lars Sandberg uttrycker sig år 2016  ”att man kan alltid överklaga”.

Det han vet är att att allt är på låtsas. Till skillnad från alla andra länder betraktas så ingripande beslut som ”omhändertagande” av djur och ”djurförbud” som administrativa åtgärder i Sverige och dras i Förvaltningsrättsliga domstolar som från början var tänkt att skydda medborgarna men som i dessa fall utdelar straff värre än vad mördare får.

Svenska Staten bryter ju förstås grovt mot de mänskliga rättigheterna. Det gäller både artikel 6 – rätten till en rättvis rättegång och artikel 8.1 – stöld av egendom.

Lars Sandberg vet att han njutningsfullt kan uttala sig att det ”alltid går att överklaga” eftersom han vet att djurägaren så gott som ALDRIG får rätt. Förvaltningsrätterna struntar i sakfrågan utan ser bara till att handläggningsgången är korrekt. Länsstyrelsen har alltid tolkningsföreträde.

När han däremot påstår ”Det som är viktigt för mig är att vi följer den svenska djurskyddslagstiftningen” kan vi dock konstatera att han ljuger grovt!

Den svenska djurskydddlagstiftningen syftar till att värna djur. Vi har mängder av bevis på hur länsstyrelsernas djurskydd direkt plågar djur eller avlivar djur som hade kunnat leva fortsatt bra och länge till. De flesta djur är fullt friska och välmående när de stjäls av länsstyrelsen.

SKAM ÖVER DESSA SJÄLVGODA LJUGANDE CHEFER SOM ÄR ANSVARIGA TILL ATT DJURÄGARE TAR SINA LIV ELLER KNÄCKS AV ÖVERGREPPEN.

DETTA ÄR GROVT KRIMINELLA HANDLINGAR SOM SKA GE FÄNGELSE I ETT NORMALFUNGERANDE RÄTTSSAMHÄLLE!

Länsstyrelsen plågar djur!

Facebook
Email
SkrivUt
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x